Yemekhane

Mutfak ve Yemekhane Planlama

Öğrencilerimiz tabldot tablalarında; sabah kahvaltılarını ve 3 çeşit yemek ve salata/meyve/yoğurt çeşitleriyle öğle yemeklerini tüketirler. İkindi kahvaltısında ise porsiyon şeklinde ikindi öğünlerini self servis olarak alırlar.

Kurumumuzda öğle yemeği arası yaş gruplarına göre planlanmaktadır. Sıralama;

  • Anasınıfı
  • Ortaokul/Lise
  • İlkokul

şeklinde planlanmaktadır.

Okulumuzda alışverişler haftalık olarak ve taze ürünler satın alınarak yapılmaktadır.

 

Yemek Menüleri

Okulumuzun yemek menüleri haftalık olarak internet sitemize ve EYOTEK veli bilgilendirme platformumuza yüklenmektedir. Yemek dağılımı yapılırken Türkiye Beslenme Rehberi ve Sağlıklı Beslenme Tabağı örnek alınarak öneriler çerçevesinde yemek seçimi yapılmakta ve öğrencilerimizin günlük alması gereken protein, yağ ve karbonhidrat değerlerini sağlanmaktır.

Haftalık Yemek Menüsü